Ingrijire Pircing by martzyanu

Pircing in limba

Dupa efectuarea piercingului se recomanda sucuri reci, inghetata, eventual gheata. Evitati sa mancati mancare calda cel putin 5 zile.
Faceti gargara cu apa si sare timp de 5 minute de 2 ori pe zi, timp de 10 zile. Nu este recomandat fumatul pe perioada vindecarii.
Daca doriti, primul cercel se poate schimba dupa cel putin o luna.
 

Pircing in buric

Dupa 4 ore de la efectuarea piercingului dati bandajul jos si spalati zona cu apa si gel de dus.Ungeti zona cu BANEOCIN unguent si repetati de 3 ori pe zi timp de 14 zile. Se mai urmeaza si un tratament cu apa si sare: se pune o lingurita de sare intr-un pahar cu apa si se amesteca. Puneti paharul in jurul piercingului si stati pe spate 10 minute.

Timp de 5 luni nu atingeti zona cu mana murdara sau saliva. Daca doriti, primul cercel se poate schimba dupa cel putin o luna.

 Pircing in spranceana

                                                             
Dupa 4 ore de la efectuarea piercingului dati bandajul jos si spalati zona cu apa si sapun. Ungeti zona cu BANEOCIN unguent si repetati de 3 ori pe zi timp de 14 zile.

Timp de 5 luni de la efectuare nu puneti mana murdara sau saliva. Daca doriti, primul cercel se poate schimba dupa cel putin o luna.

by:  martzyanu Tattoo      

4 Răspunsuri to “Ingrijire Pircing by martzyanu”

  1. Foarte bine ca ai pus astea..eu le stiam de le tine..dar daca nu le stii …
    Este foarte important ..si este bine ca ai pus sa vada toata lumea..

    Bravo

  2. Multumim de indicatii😉 Dar niste preturi ceva?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: