Despre mine

Autor martzyanu Tattoo


Cunoscut încă din perioada liceului, primul an, drept : martzyanu o poreclă căpătată din cauza vocei groase, un coleg ByBe este vinovat pentru numele meu (mă striga martzyanu şi fugea, eu alergându-l)
Nume : Chiriţă Gabriel Marian
Da, este cam lung… mai bine rămaneţi la “martzyanu”… aşa mă cunoaşte mai toată lumea…
Am doar 22 de anişori 😀
Născut 23-01-1989  perioada revoluţiei..
Nu foarte înalt, gras deloc, de sală m-am lăsat, chelios, câteva pirsuri în plus şi câteva tatuaje urmând să-mi mai fac şi alte tatuaje… (am de gând să mă umplu)
Tatuaje… mdaa… un subiect bun că nici nu ştiu cu ce să încep. Pasionat de mic de desen încă din primii ani de şcoală la vârsta de 12 ani m-am înscris singur la un club de sculptură, clubul înfiinţat de primăria Roşiori de Vede desfiinţat 1 an mai târziu tot de primărie nemaivrând să ne sponsorizeze şi să ne aducă pe maestrul Doru Drăguşin, dar am avut destul timp într-un an de zile să învăţăm ceva desen în creion şi carbune pe foi, având şi expoziţie… am lucrat si în lut…imi aduc aminte si acum de acel portret in lut(mare caricature dar profesoruli Doru Dragusin i-a placut) iar în lemn am lucrat chiar în plin centrul oraşului… nici nu am să vă mai plictisesc cu asa ceva….
Plăcându-mi tatuajele foarte mult, acea artă pe piele, îmi fac o maşină de tatuat singur de prin clasa a 8-a… fără să o pun în folosinţă… (doar pe cutii de carton).

Primul tatuaj mi-l fac datorită mamei, chiar ea a vorbit cu un coleg de serviciu, Bindu Florin. Eram doar clasa a 9-a când mi-am făcut primul meu tatuaj, un tigru pe omoplat (rotring, aparat nonprofesionist acum 7-8 ani) mi place şi acum tatuajul acela.

Primul tatuaj făcut de mine este după terminarea liceului, un verişor al meu cu care am copilărit se pileşte şi vrea tatuaj, el ştiind că am aparat am şi tuş (rotring)… nu am avut ce să-i fac decât să-l tatuez Tatuajul a ieşit destul de bine fiind primul tatuaj…de la început am avut încredere în mine.

Primul tatuaj facut de mine

Nu am exersat pe piele sintetică, eu am trecut direct la oameni  şi mi-a mers foarte bine…

Bineînţeles primul tatuaj l-am refăcut de curand, şi am adăugat ceva artă cu noile aparate. Am investit ceva am ajuns să am 3 aparate de tatuat profesionale… primele 2 sunt de acum 2 ani… pot spune că de 2 ani m-am pus pe tatuaje bine…

Nici nu ştiu cum să închei… vă salut şi vă aştept la tatuat.

Get InK

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: