De ce sa te tatuezi? by:martzyanu


De ce ne tatuam ?

-Pentru barbati un tatuaj poate inseamna o exprimare a fortei, a razvratirii in fata dogmelor si a barierelor impuse, o idee marcanta si obsesiva, poate o moda si un semn distinctiv care sa epateze, sau o amintire pastrata vizual pe propriul corp.

-Pentru femei poate insemna a fi in pas cu moda si a fi un accesoriu, o exprimarea a personalitatii sau un secret personal combinat cu o surpriza placuta pentru partenerul ei adica intr-un cuvant un atuu sexy. De aceea ca in viata de zi cu zi barbatii folosesc imagini ce exprima forta si puterea iar femeile lucruri delicate, frumoase si intime.

Tatuajul, cea mai veche forma de arta !?

De-a lungul timpului s-au facut tot felul de afirmatii pro si contra tatuajului, dar uite ca tatuajul a reusit sa reziste inca din cele mai vechi timpuri. Printre ultimele descoperiri doveditoare, este o mumie veche de peste 5200 ani careia i s-au pastrat foarte bine tatuajele, asta dovedind inca o data ca tatuajul este cea mai veche forma de arta!

Primul tau tatuaj?

-Primul lucru care sa il faci este sa gasesti un model care iti place cu adevarat, iar apoi sa te gandesti la locul unde s-ar potrivi cel mai bine sa il pui pe corp. Gandeste-te ca vei ramane cu tatuajul toata viata, astfel ca decizia ta este destul de importanta.

-Un alt aspect pe care trebuie sa il iei in considerare, este daca doresti ca tatuajul tau sa fie color sau negru. Tatuajele negre sunt mai atractive si tind sa iasa mai mult in evidenta datorita contrastului. In schimb cele color sunt mai scumpe, dar pot fi mai creative.

By : martzyanu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: